Opitz Barbi nem bízott sokat a képzeletre - hatalmas dekoltázst villantott születésnapján

szexi ünneplés dekoltázs Opitz Barbi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Opitz Babi szereti időről-időre meglepni rajongóit egy-egy pikáns képpel. Az énekesnő 22 éves lett a napokban, komoly dekoltázzsal ünnepelte születésnapját.

Opitz Barbi 22. születésnapja valószínűleg igazán jól sikerült, legalábbis erről árulkodik legutóbbi posztja. A kép alapján sem tortában, sem ajándékokban nem szenvedett hiányt.

Rajongói imádták a képet, sokan megdicsérték, hogy milyen gyönyörű, de születésnapi köszöntésekkel is elhalmozták:

"Szívem királynője! A jó isten áldjon meg 22-ik születésnapod alkalmából. Adjon neked sok erőt, kitartást és jó egészséget ezen a nehéz, rögös zenei úton. Kívánom, hogy továbbra is sikert sikerre halmozz!" - írta egy hozzászóló.

Opitz Barbi a dalai mellett egyre gyakrabban oszt meg dögös fotókat is a rajongóival. Az énekesnő korábban már szexi táncot is lejtett, de a bikinis fotók sem állnak tőle távol. Most közzétett képe sem marad el a többitől, ezúttal egy fehér, testhez simuló, szűk ruhában mutatta meg formás idomait.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.