Köllő Babett lánya kész nő: "Lassan egy felnőtt nőcivel kell osztozkodnom a ruháimon" - Fotó

fotó Köllő Babett Babett és Milla Köllő Babett lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett jól ismert szexi öltözékeiről, extrém ruháiról. Saját közösségi oldalán nem szokta takargatni kerekded idomait. A családját azonban csak ritkán mutatja meg.

A luxusfeleség minden évben elviszi családját egy közös, karácsonyi fotózásra és ez idén sem maradhatott ki. Babett azonban most megmutatta lányát, Millát is, aki szinte már kész felnőtt és szó szerint anyja nyomdokaiba lép, ugyanis az ő egyik magassarkújában pózolt a fotózáson.

"Közös karácsonyi fotózás! Szinte minden évben megejtjük, most mégis más volt. Mivel össze is öltöztünk Millával és az én magassarkú cipőm volt rajta, így elképesztően "nagylányos" lett és rádöbbentem a képeket nézegetve, hogy az idő megállíthatatlanul rohan. Nekem pedig lassan egy felnőtt nőcivel kell osztozkodnom a ruháimon, ami persze nem baj!"

– írta Babett a kép alá, amihez csak úgy záporoznak az anya-lánya páros szépségét dicsérő kommentek.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.