"Potyogtak a könnyeim, mögöttem pedig dőlt össze a világ" - Rúzsa Magdi teljesen összeomlott:

Rúzsa Magdi összeomlás Isten Domine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi egy interjúban arról beszélt, hogy tavaly nagyon mélypontra került, Isten viszont ott volt vele és felemelte. Erről szól legújabb dala, a Domine, melynek videóklipje decemberben jelent meg. 

A Domine című dalt egy nehéz időszak ihlette. Rúzsa Magdi tavaly teljesen összeomlott a rá nehezedő nyomás és a hatalmas hajtás miatt. Interjúról interjúra rohant, miközben vihar tombolt a lelkében.

- írta Magdi Instagram-oldalán. Szerencsére Isten a segítségére sietett és másnap megszületett a Domine című dal is, mely örökké azt fogja szimbolizálni az énekesnő számára, hogy Isten ott van vele jóban-rosszban, és nyugodtan rábízhatja az életét.

Rúzsa Magdi azóta kivirult, ugyanis szeptemberben robbant a hír, hogy hármasikrekkel várandós. Az énekesnőnek azóta egyre nagyobb a pocakja, lassan már a lábfejét is alig látja.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.