41 évesen szülte meg gyermekét a magyar színésznő, nagyon várta már, hogy anya lehessen

Fotó: Varga Imre -
anyaság Létay Dóra gyerekvállalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon várta, hogy anya lehessen Létay Dóra. Amikor megtudta, hogy várandós, onnantól kezdve csak a babájára összpontosított. 

"Amikor tudtam, hogy várandós vagyok, rögtön kiiratkoztam az összes szerepemből, élvezni akartam a terhességem minden percét" – mesélte Dóra a Bestnek, és hozzátette, már akkor eldöntötte, hogy kislánya 2 éves koráig otthon marad és csak vele foglalkozik.

Fotó: Varga Imre

Emma ma már kilenc és fél éves, négyéves múlt, amikor meghalt az édesapja. Dóra elmondta, a kislány élénken emlékszik papájára, sokszor, sok helyszínről eszébe jut. "Itt is voltam apával, ott is voltam apával" - emlegeti.

"Imre már nagyon beteg volt, fájdalmai voltak, alig tudott beszállni az autójába, de még akkor is, erején felül is játszott Emmával. Emiatt a gyerek sokáig azzal vádolta magát, hogy miatta halt meg az édesapja. Elmagyarázni egy 4 és fél évesnek, hogy ennek köze nincs az apukája halálához, képtelenség" – emlékezett vissza Létay Dóra.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.