Berki Krisztián nem hagyta szó nélkül a róluk terjedő pletykákat - frappáns képpel reagált

Berki Emma Katerina Berki Mazsi közösségi média Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeke születése óta is nagyon aktív a közösségi médiában Berki Renáta, Berki Krisztián felesége, azonban Mazsi Insta-fotóin az utóbbi időben nem szerepel a férje. A követőket természetesen nagyon foglalkoztatja, mi ennek az oka, hiszen korábban naponta osztottak meg közös, szerelmes képeket. Berki Krisztián most reagált a kérdésekre.

Olyan teóriák terjednek, miszerint vihar van a paradicsomban, és a sztárpár a szakítás szélére került. Más elméletek szerint Mazsi az első hetekre édesanyjához költözött a babával, mivel segítségre volt szüksége ahhoz, hogy belerázódjon az anyaságba.

Berki Krisztián legutóbbi posztja azonban inkább arra utal, hogy rajongóik csupán felfújták az eseményeket:

Nem ez az első furcsaság Berkiék háza táján: Berki Mazsi néhány héttel ezelőtt minden magyarázat nélkül feketére változtatta profilképét, ami a közösségi oldalakon a gyász jelképe. Azóta sem tudni, mi történhetett.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.