Rúzsa Magdi: "A testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne"

Forrás: Rúzsa Magdi/Instagram -
Rúzsa Magdi terhesség hármas ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2022 tavaszán születnek meg Rúzsa Magdi hármas ikrei, ám az énekesnő már most úgy érzi magát, mint egy mindenórás kismama. Aludni sem tud, nemsokára pedig kórházban felügyelik az állapotát. 

"Nyilván nehéz lesz bevonulni a kórházba az ünnepek előtt, legalább annyira meg is nyugtat majd, hogy ott lesznek az orvosok a közelben" - nyilatkozta Magdi, akinek a babái egészsége most a legfontosabb.

Forrás: Rúzsa Magdi/Instagram

"Eddig minden rendben, de érzem, hogy nagyon növekednek. Nő a hasam, a testem már most úgy érzi, mintha kilenc hónapos terhes lenne. Nehezem alszom, talán húsz perceket sikerül időről-időre, mert mindig érzek valahol valamiféle nyomást. Már érzem, mit jelent, amikor az emberben három baba növekszik. Egészen máshogy nyomódnak a szerveimnek, a tüdőmet és a bordáimat eléggé nyomják, néha fájdalmasan, hiszen a babák keresik maguknak a helyet. Ezekkel a nehézségekkel kell megküzdenem, de egy nő át tudni lépni ezen" - mondta el a Blikknek az énekesnő, aki saját bevallása szerint már a lábfejét sem látja gömbölyödő pocakjától.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.