Pincérnőként kezdte, 23 éves korára már havi 30 milliót visz haza a szőke szépség - Fotó

luxus érdekesség videó karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves nő több pénzt keres havonta, mint a legtöbben egész évben. Most elárulta, milyen út vezetett idáig.

Csupán két évvel ezelőtt a jelenleg Beverly Hillsben élő Afnan Khalifa még csak álmodni sem mert arról az életről, amit ma él. Jelenleg havi 90 ezer dollárt - átszámítva bő 29 millió forintot - visz haza, és rengetegen hivatkoznak rá a network marketing Kim Kardashianja néven. És még mindig csak 23 éves.

Luxuséletéről dokumentumfilm készült, amelyben megmutatta, hogy milyen körülmények között él.

Persze ez nem volt mindig így: Khalifa pincérnőkéknt kezdte pályafutását, azonban ezzel alig keresett valamennyit. Munkája lényegéről azt mondta: azzal keres pénzt, hogy segít másoknak pénzt keresni.

Munkájában egyébként fontos szerephez jut a közösségi médiás jelenlét, így nem is olyan meglepő a Kim Kardashian-hasonlat - írja a Bors.

Khalifa Szaud-Arábiában született, 16 évesen költözött Kanadába tanulni. Családjának nem volt sok pénze, neki viszont az volt a célja, hogy segítse keményen dolgozó szüleit, és nyugdíjba vonulhassanak.

"Egy hónapja lehetett. Ott ücsörögtek a hátsó kertemben, kávét szürcsölgettek és nem csináltak semmit. Ez volt a legjobb érzés" – magyarázta.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.