Csoda, hogy megúszták: Ördög Nóráék kisboltját kis híján elfújta a szél

nánásiék Nánási Pál Ördög Nóra Ördög Nóra kisboltja Balatonakarattya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltja óriási népszerűségnek örvend Balatonakarattyán, így mindenki megijedt, amikor a közelben szélvihar csapott le. 

Az ország egész területén érezhető volt a tegnapi szélvihar, sőt sok helyen a vihar fákat döntött ki vagy útjelző táblákat szakított ki a helyéről.

A vihar Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltjánál is veszélybe került a kültéri fenyőfa: a vihar ott is lecsapott, de ahogy a műsorvezető írja, szerencséjük volt:

"Azon kevés kültéri karácsonyfák egyike, amelyik nem borult fel a mai viharos szélben(..)" - majd folytatja, üzenve azoknak, akik segítettek a fát felállítani - "nagyon előrelátók voltatok, hogy felül is négy ponton rögzítettétek" - írja Nóra az Instagram bejegyzése alatt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.