"Igazi élő legenda vagy!" - megható sorokkal köszöntötte édesapját Bódi Csabi

zene Bódi Csaba Bódi Guszti legenda Bódi Csabi születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Guszti, a zenészlegenda vasárnap ünnepelte a 63. születésnapját. Ennek alkalmából családja egy kisebb összejövetelt szervezett neki, fia, Bódi Csabi is megható módon köszöntötte édesapját. 

Vasárnap töltötte be 63. életévét Bódi Guszti. Születésnapja alkalmából a családja szervezett számára egy kisebb ünneplést, ahol illő módon megköszöntötték őt. Fia, Bódi Csabi megható sorokkal kívánt boldog születésnapot, sőt, egy Instagram-fotót is posztolt a jeles esemény alkalmából:

„Egy igazi élő legenda vagy. Az életutad nagyon sok embernek inspiráló, köztük nekem is. Megszámolni sem lehet azoknak az embereknek a számát, akik a te dalaidra nőttek föl, és megszámlálhatatlan az a mosoly, amit az emberek arcára csaltál. Nagyon büszke vagyok rád!" - kezdi Instagram-bejegyzésében Bódi Csabi, majd így folytatta:

"Nemcsak a zenei karrieredben értél el hatalmas sikereket, hanem a magánéletedben is. Tudom azt, hogy még rengeteg sláger van benned és nagyon kíváncsian várom már, hogy mikor fogod azt megmutatni a nagy nyilvánosságnak. Annyira szereted őket, csodálom az alázatot és a tiszteletet, amellyel a nagyközönség felé vagy" - írta a zenész.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.