A Nagy Ő: Less be Tóth Dávid és választottja, Laura intim pillanataiba - Videó

Tóth Dávid randi A Nagy Ő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, véget ért A Nagy Ő párkereső műsora: Tóth Dávid döntött. A kajakos végül nem a nagy esélyesnek tartott Annabellát, hanem Laurát választotta, amit így indokolt. A pár álomnyaraláson is részt vett: állítják, nem is lehetnek boldogabbak. 

Most te is bepillanthatsz első közös, csak kettesben töltött útjuk kulisszái mögé és intim pillanataikba.

Laura egyébként nem volt az első körben beköltöző lányok között, őt később Stohl András mutatta be Dávidnak, és rögtön megvolt közöttük az összhang.

"Mikor elcsattant az első csók, azt éreztem, hogy a vonzalom nagyon erős, és ez nagyon jó kezdet volt ahhoz, hogy tényleg érezzük: megvan az a vágy közöttünk. Számomra ez a nap nem sülhetett volna el jobban. A vége volt a legjobb, a legtökéletesebb. Szeretném, hogy ez még tovább tudjon alakulni" - nyilatkozta akkor Laura.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.