Heti holdnaptár (december 13-19.): Érdekes, alkalmanként fura változások zajlanak

Forrás: Shutterstock -
asztrológia horoszkóp holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 19-én teljesedik ki a Hold, Teliholdat fogunk ünnepelni, addig minden egyes nap aktív lesz, tele energiával, megoldásra váró feladatokkal. Alkalmanként kissé zavaros, néhol túlvállalásokkal terhelt pillanatokat élünk meg. A hétvégén már minden a helyén lesz, s vasárnap hajnaltól fogyni kezd égi kísérőnk mérete, így pedig az energiáink mennyisége is apad. Habár energiacsökkenést tapasztalhatunk, ugyanakkor ez nem lesz leterhelő vagy kellemetlen hatással ránk. Érdekes, alkalmanként fura változások zajlanak.

2021. december 13., hétfő a ♈ban (Növő hold, Kos)

Legyen fókuszban a család és a szeretet! Ma örülni kell az apró dolgoknak is. Okosan cselekedj, és ne akarj olyan dolgot magadnak, amiért nem dolgoztál meg. Legyél mértékletes, ne bolondulj meg!

2021. december 14., kedd a ♉ban (Növő hold, Bika)

Energiával teli nap, de sajnos ez nem pozitív, sokkal inkább leterhelő, nehezen kordában tartható, negatív energia. Olyasmit tehetsz, amit sosem. Pattogsz, beszólsz másoknak, úgy formálsz véleményt, hogy azt senki nem kérte.

2021. december 15., szerda a ♉ban (Növő hold, Bika)

A Telihold közeleg, ettől függetlenül ez egy jó nap lesz. Kezdeményezzünk békülést, segítsünk másoknak. Ha viszont valaki épp ezt nem kéri, akkor azt fogadjuk el.

2021. december 16., csütörtök a ♉ban (Növő hold, Bika)

A vasárnap hajnalban tetőző Telihold energiái egyre erősebben beférkőznek a gondolatainkban és a cselekedeteinkben. Javallott nemet mondani arra, ami nem szolgálja az életünket, fejlődésünket.

2021. december 17., péntek az ♊ben (Telihold, Ikrek)

Érdemes átgondolni az év hátralévő napjainak teendőit. Vannak még sürgős tennivalók? Akkor fussunk neki és tegyük a dolgunkat! Ami most sem kerül a sorban előre, azt végleg töröljük, mert nyilvánvalóan csak az időt rabolja...

2021. december 18., szombat az ♊ben (Fogyó hold, Ikrek)

Hétvége lévén bármit megtehetsz, de az sem baj, ha épp semmihez sem lesz kedved – csak úgy csendben szeretnél lenni. Mivel az energiák nem túl kedvezőek, a struccpolitika is elfér a napi teendők közt.

2021. december 19., vasárnap a ♋ban (Fogyó hold, Rák)

Az eltökéltség és a határozottság lehetnek a mai nap legjobb fegyverei – ebben segít a Telihold is. Magadat és a saját nyűgjeidet tartsd szem előtt, mások bajai most mellékesek. Mindenki törődjön a maga dolgával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.