Nem ébredt fel a mesterséges kómából, kórházban hunyt el az 53 éves énekes

Forrás: Imaginechina via AFP/Yun long - Imaginechina/Yun Long -
carlos marin covid koronavírus énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carlos Marin meglepő részletességgel mesélt arról, hogy 2019 legvégén egyszer már kapott oxigént koronavírus-fertőzés miatt, most azonban nem tudta legyőzni a vírust.

Az II Divo spanyol származású sztárja 53 évesen halt meg koronavírus fertőzésben. Az énekes sztár egyszer már megküzdött a koronavírussal: akkor is kórházi kezelésre és oxigén-utánpótlásra szorult.

Az eddig sosem látott spanyol nyelvű interjúban Martin részletesen beszámolt arról, hogy 2019 decemberében megbetegedett, és eszméletét is elvesztette alacsony véroxigén-szintje miatt. Akkor nagyon kevésen múlt, hogy lélegeztetőgépre kerüljön - írja a The Daily Mail.

Mivel akkoriban még senki sem hallott a covidról, ezért tesztelések sem voltak, viszont néhány hónappal később az antitest-vizsgálat szerint lezajlott nála a betegség.

Carlos Marin 53 évesen halt meg. Forrás: Imaginechina via AFP/Yun long - Imaginechina/Yun Long

Marin azt mondta, hogy 2019. december 12-13-án elvesztette a szaglását, és magas lázzal küzdött. Orvosától antibiotikumot kapott. Marin a karácsonyi ünnepekre hazarepült Spanyolországba, de akkor már járni sem bírt. Karácsonyeste ínszalag-szakadással kellett megműteni, de akkor már nagyon rossz állapotban volt, mivel folyamatosan köhögött, és magas láza volt.

"Közel voltam ahhoz, hogy lélegeztetőgépre tegyenek, de szerencsére végül nem volt rá szükség. Gyógyulni kezdtem. Valamennyi klasszikus tünet megvolt. Szaglásvesztés, 41,5 fokos láz, tüdőgyulladás, minden. Szerencsém volt, hogy nem haltam bele" - nyilatkozta Marin korábbi betegségéről.

A világhírű Il Divo együttes spanyol baritonja napokkal ezelőtt került kórházba, mesterséges kómában tartották, azt azonban egyelőre nem lehet pontosan tudni, milyen betegségben szenvedett.

Újabb sztárénekes halt bele a koronavírusba - Jövőre koncertezett volna hazánkban

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.