Csak egyetlen ember szomorkodott a Farm VIP legújabb kiesője miatt

Forrás: TV2 -
TV2 üzletasszony Gáspár Zsolt Farm VIP Nagy Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Noémi a Farm VIP legújabb kiesője. Voltak, akik megkönnyebbültek, Gáspár Zsolti azonban majdnem szerelmet vallott a fiatal nőnek. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a hétfői adásban az Exatlon egykori döntőse, Buzás Dóri és az üzletasszony, Nagy Noémi között dőlt el a verseny.

"Minden feladatot nagyon szerettem... mennyit nevettünk! Nagyon élveztem látni, hogy ki mit mutat magából, milyen álarcot hord, engem feldobott, hogy kielemezgettem. Mindig változott a kapcsolati dinamika" - mesélte Nagy Noémi, akinek egy ügyességi játék lett a veszte.

Noémi nagyon élvezte ezt a nem mindennapi kihívást Forrás: TV2

"Akit nagyon kedveltem, minden kavarása ellenére, az a (Kammerer) Zoli... vele kapcsolatban elengedtem a haragomat. Hollónak minden ármánykodása ellenére drukkolok, ő dolgozott szerintem a legtöbbet.

- mondta a kieső. Valaki azonban biztosan szomorú volt a kiesése miatt, hiszen Gáspár Zsolti nagyon megkedvelte Noémit - írja az Origo.hu.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.