Heti holdnaptár (december 27 - január 2.): Érkezik az Újhold, felemelő energiái segítik az új ötletek létrejöttét

asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyfajta finomhangolása lesz az az életnek, hogy egész héten fogy a Hold, s az újjászületés, azaz az Újhold előtti napon kezdődik az újesztendő. Ennek megfelelően a hét első fele még az elcsendesedés idejét kínálja számunkra, ám a hétvégén már látjuk a fényt az alagút végén. A fény pedig maga az újesztendő. Érkezik az Újhold, felemelő energiái segítik az új ötletek létrejöttét, friss kapcsolatok erőre kapását, a szellemi fejlődést, a logikus döntések meghozatalát. Csak tegyük a dolgunkat, nem érdemes lógatni a lábainkat.

2021. december 27., hétfő a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Először is maradj csendben és csak figyeld azt, ami történik! Bonyodalmak övezhetik ezt a napot, de közben nyisd ki a szemeidet és lásd, amit látnod kell. Hallgass a belülről érkező üzenetekre.

2021. december 28., kedd a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Békés, befelé fordulós nap, amikor érdemes elcsendesedni, és a szeretet erejét aktivizálni, használni, rossz dolgokat jóvá formálni általa. Aki figyel, az felfedezi a valóban fontos tennivalókat.

2021. december 29., szerda a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Óvatosan kell bánni a mai energiákkal, felütheti fejét az öndicsőítés. Pár fura információ érkezik, javallott ezeket befogadni, értelmezni, helyükön kezelni – de nem többnek, mint amik valójában!

2021. december 30., csütörtök a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Sok dolog elavult, ezért érdemes olvasni, informálódni, kutakodni. Ma ajánlott meghatározni azt, merre indulsz tovább, mi lényeges és mi lényegtelen. Itt van a nyakunkon 2022, érdemes tervezni.

2021. december 31., péntek a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Érdemes összegezni az elmúlt Holdhónap eredményeit, kudarcait, befejezetlen feladatait. Nem kell kapkodni, sietni, igazából nincs is hová. Ami jön, azt el kell fogadni, ami nem jön, azt nem kell keresni.

2022. január 1., szombat a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Gondoljuk át, mit tettünk másokkal és ők mit tettek velünk a közelmúltban. Ha vétettünk bárhol, bárki ellen, ideje bocsánatot kérni. Érdemes szeretni magunkat és kedveskedni magunknak.

2022. január 2., vasárnap a ♑ban (Újhold, Bak)

Energiátlan nap, mert az Újhold hatásai erősek, de épp ilyen formában nyilvánulnak meg. Nem szabad mellébeszélni, sem eltakarni a valóságot! Akkor sem, ha ezzel valakit meg akarunk kímélni a fájdalomtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.