Drasztikus döntést hozott II. Erzsébet az ünnepek előtt

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
karácsony királyi család II. Erzsébet brit királynő brit királyi család sztárok II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő minden évben, a karácsony előtti héten megvendégeli a kiterjedt brit királyi családot. A koronavírus járványidőszaka és a megnövekedett esetszámok miatt a királynőnek immáron második éve drasztikus döntést kellett meghoznia.

II. Erzsébet királynőnek immáron második éve, hogy nehéz döntést kellett meghoznia az ünnepek előtt: a kiterjedt brit királyi család körében idén sem lesz karácsonyi ünnepség.

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool

A közös ebéden ilyenkor ötven családtag szokott részt venni. Minden évben a Buckigham palotában tartják, idén rendhagyóan Windsorban szerették volna megtartani. A királynő fél: figyelembe kellett vennie a covidos esetszámok növekedését, így elővigyázatosságból lemondta az eseményt.

Idén lesz II.Erzsébet első magányos karácsonya is, hiszen Fülöp herceg idén áprilisban hunyt el 99 évesen.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.