"Nincs hiányérzetem az elmúlt életem után" - Kállay Bori egyedül is boldog

válás Kállay Bori kiegyensúlyozottság egyedüllét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay Bori korábban el sem tudta volna képzelni, hogy ennyire boldog lehet egyedül is.

A most 73 éves Kállay Bori 55 évvel ezelőtt kezdte színésznői karrierjét, és esze ágában sincs nyugdíjba vonulni. Már egészen kicsi korától kezdve igyekezett mindig az élet napos oldalát nézni.

"Azt hiszem, ez a habitusomból ered. Amióta az eszemet tudom, minden rosszban kerestem azt a pici jót, ami benne van. Mert mindenben van! És a belső derű pedig hamar átsegít mindenen"

Story magazinnak.

Három évvel ezelőtt bomlott fel a színésznő 32 éve tartó házassága Vitray Tamással, ezen az időszakon is az optimizmusa segítette át.

"Nem vagyok hajlandó „belehalni", ha valami rossz történik velem. Mindig a lehető leghamarabb akarok kijönni belőle. Természetesen levonva a tanulságokat."

Elmondta, korábban nem tudta volna elképzelni társ nélkül az életét, de ez mára megváltozott. Nincs hiányérzete amiatt, mert egyedül van, viszont annak sem zárja ki a lehetőséget, hogy egyszer majd újra vágyni fog valakire.

"Most jól érzem magam egyedül. Ebben a helyzetben is megtaláltam a jót, és nincs társas kapcsolat iránti hiányérzetem. De legfőképp az elmúlt életem után nincs, egy szemernyi sem."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.