Nem bujkálnak: Szabó Zsófi és Shane Tusup forró csókot váltanak a karácsonyfa alatt - Fotó

Forrás: Polyák Attila/Origo, Instagram/Shane Tusup -
csók karácsony Szabó Zsófi szerelem karácsonyfa Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi és Shane Tusup, akik nemrégiben vállalták fel hivatalosan is szerelmüket, idén töltik először együtt a karácsonyt.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Shane és Zsófi közös karácsonyra készültek. Az úszóedző édesanyja és édesapja Budapestre látogatott, hogy Zsófival és családjával töltsék az ünnepeket.

Shane a minap Zsófi lovával pózolt, és azt írta a bejegyzéshez, hogy számára az idei karácsony minden eddigitől különbözik, ugyanis azokkal tölti, akik számára a mindent jelentik. Nem kellett sokat várni a szerelmesek közös ünnepi fotójára: Shane Instagram-sztoriban töltötte fel a mozgóképet, amin az ajándék átadása után átöleli Zsófit, és forró csókot váltanak. A bejegyzéshez ezt írta

Forrás: Instagram

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata.Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.