Hihetetlen: Így néz ki most a Huncutka című film főszereplője: ma már három gyermek édesanyja - Fotó

Forrás: AFP -
édesanya James Belushi nosztalgia Huncutka Alisan Porter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 1991-ben megjelent, mára igazi klasszikusnak számító Huncutka című film főszereplője bizony már rég felnőtt.

Az 1991-es Huncitka című film, James Belushival a főszerepben a mai napig töretlen sikenek örvend. A címszerepet az akkor tízéves Alisan Porter játszotta, akinek göndör fürtjei örökre beleivódtak mindenki emlékezetébe.

Alisan Porter Forrás: AFP

A film megjelenése óta eltelt harminc év, Alisan Porter pedig azóta felnőtt, és már háromszoros édesanya. A Huncutka után még feltűnt néhány filmben és sorozatban, de az igazán nagy sikerek mindeddig elkerülték. Később, 2016-ban jelentkezett a The Voice 10. évadába, ahol Christina Aguilera lett a mentora, és végül meg is nyerte a tehetségkutatót.

Alisan egyébként fiatalon több évig alkoholizmussal és drogfüggőséggel küzdött. Saját bevallása szerint 2008. óta tiszta. Három gyermeket nevel. Fia kilencéves, nagyobbik lánya hét, kisebbik lánya pedig októberben jött világra. Legutóbbi Insta-posztjában meg is mutatta szeme fényeit - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.