Hatalmas boldogság: 75 évesen nősül meg a magyar sztár

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
esküvő házasság eljegyzés Dévényi Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dévényi Tibor már tizenhárom éve él boldog párkapcsolatban kedvesével, Beával, most igen nagy lépésre szánták el magukat.

75 évesen esküvőre készül Dévényi Tibor. A legendás lemezlovas a pandémia alatt jött rá arra, hogy még jobban kell értékelnie azokat, akik mellette állnak. A nagy kérdés pedig egészen meglepő módon hangzott el:

"Jövőre 75 éves leszek, ilyenkor az ember már nem tervezget előre, én magam is kipipáltam már mindent a bakancslistámon. De be kell vallanom, ebben a zavaros világban jó, ha van az ember mellett valaki, mint mellettem Bea.

Egyszer valaki azt mondta nekem, hogy azt kell elvenni feleségül, aki az utolsó pohár vizet hozza oda nekem. Ezt elmeséltem Beácskámnak, erre rögtön csillogó szemmel megkérdezte, Tibikém, nem vagy szomjas? Szóval igen, el szeretném venni feleségül Beát, de az én koromban senki ne számítson nagy lakodalomra"

– mondta el a Blikknek.

A pár szűk körben tervezi felkeresni az anyakönyvvezetőt.

Dévényi Tibor Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.