Magányosan töltötte az ünnepeket a magyar zenész volt barátnője: "Elképesztő nehéz ezt egyedül megélni"

Sarkadi-Szabó Emese külföld Fluor Tomi költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi volt barátnője, Sarkadi-Szabó Emese néhány hónappal ezelőtt külföldre költözött, hogy a Dubaji Világkiállításon képviselje hazánkat. Bár látszólag csodálatosan érzi magát, bevallotta, hogy nem mindig olyan könnyű számára egyedül végigélni ezt a kalandot.

"Ez volt a második karácsonyom, amit a szeretteim nélkül töltöttem a világ másik pontján. Elképesztő nehéz ezt egyedül megélni... Sokan vannak hasonló cipőben, a covid óta meg főleg. Ez egy kicsit megtöri az embert, viszont valahol meg is erősíti!" - vallotta be az Emy művésznéven tevékenykedő énekesnő.

Egy korábbi posztjában bővebben is beszélt az őt ért hatalmas lehetőségről:

"170 éve rendezték meg először a világkiállítást azon célból, hogy a világ országai összegyűljenek és bemutassák a jövőt formáló innovációkat, plusz gazdaságilag és kulturálisan építsék egymást. Itt debütált a telefon, a röntgen, az első TV adás, a hot-dog, stb... sőt, még az Eiffel torony is ez alkalomra épült!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.