"Nagyon félek, hogy vajon ő hogyan is lehet a valóságban" - Húgáért aggódik Szilágyi Liliána, aki most is az édesapjukkal él együtt

Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/ -
Szilágyi Liliána húga Szilágyi Liliána Szilágyi Liliána édesapja botrány zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Európa-bajnoki ezüstérmes, ifjúsági olimpiai és Európa-bajnok magyar úszó, Szilágyi Liliána néhány nappal ezelőtt megdöbbentő dolgokat árult el magánéletéről, közösségi oldalain hosszú bejegyzésben írt arról, hogy édesapja gyerekkorától kezdve bántalmazta. A sportoló nagyon félti a húgát, Szilágyi Gerdát, aki a mai napig édesapjukkal él egy fedél alatt. 

Sokkolta az országot Szilágyi Liliána vallomása, miszerint édesapja, lelkileg, testileg és szexuálisan is bántalmazta őt gyerekkorában. Az édesapa, Szilágyi Zoltán nyílt levélben válaszolt is lánya vádjaira, valamint egy korábbi nyilatkozata is előkerült.

Az úszónő nagyon aggódik húgáért, aki jelenleg is az édesapjukkal él együtt - írja a Blikk.

Szilágyi Liliána a napokban áltt ki a nyilvánosság elé és megdöbbentő dolgokat árult el a magánéletéről Forrás: https://www.instagram.com/lilianaszilagyi/

"Azóta nincs, illetve nem is lehet kapcsolatom vele. Bizonyára más valóság van az ő fejébe elvetve, és aszerint a valóság szerint lehetséges, hogy az ellenség én vagyok. Minden erőmmel azon voltam eddig is, és most is, hogy egy egészséges közegbe kerülhessen, de nagyon félek, hogy vajon ő hogyan is lehet a valóságban. Remélem, ezzel neki is tudok segítséget adni... nagyon remélem"

- mondta Liliána.

A lap Szilágyi nagynénjét, az olimpiai ezüstérmes úszólegendát, Gyarmati Andreát is meg szerette volna szólaltatni, azonban nem kívánta kommentálni unokahúga állításait.

"Se pro, se kontra nem akarok nyilatkozni ebben az ügyben. Imádom az unokahúgomat. Köszönöm szépen" - zárta rövidre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.