Ördög Nóra látványosan kezdte a 2022-es évet - Fotó

fotó újévi koncert Ördög Nóra ruhája Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nórát rengeteget láthatjuk a tévéképernyőn, ami nem kis munkával jár számára. A népszerű műsorvezető pedig az ünnepi időszakban sem pihent sokat: az új évet rögtön munkával kezdte.

Idén tizennegyedik alkalommal tartották meg Mága Zoltán újévi koncertjét. A népszerű gálaműsoron színpadra lépett az ismert, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész, valamint számtalan világhírű sztárvendég és hazánk legkiválóbb előadói is. A gálán ott volt Ördög Nóra is.

A műsorvezető azonban nem szórakozni ült be a Papp László Budapest Sportarénába: Nóri volt ugyanis a telt házas este házigazdája. Erről árulkodik egyik legutóbbi Instagram-bejegyzése, amiben arról ír, hogy a 2022-es esztendő munkával indult számára. Nóri egy gyönyörű estélyiben látható a sportaréna színpadán.

Azt tartja a mondás, hogy azt csináljuk majd egész évben, amit január elsején. Nóri bízik abban, hogy nem csak munkával telik majd számára 2022.

Ördög Nóra: "Nem vagyok megmondóember" - Nehéz volt számára a zsűrizéshttps://www.life.hu/eletmod/20211124-nem-vagyok-megmondoember-interju-ordog-noraval.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.