Egy halottlátó elképesztő dolgot állít Babicsek Bernátról

Forrás: Détár Enikő/Instagram -
Halottlátók túlvilág Babicsek Bernát halála üzenet a túlvilágról Kiss Kató Babicsek Bernát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babicsek Bernát felfoghatatlan tragédiában veszítette életét az újév első napján. Tűz ütött ki az otthonában, a népszerű színész pedig füstmérgezést kapott.

Az ismert halottlátó, Kiss Kató jól ismerte Bernátot, akivel tíz évvel ezelőtt, egy díjátadón ismerkedett meg. A zenész-színész nagyon érdeklődő volt a túlvilági dolgokkal kapcsolatban, hosszan beszélgetett Katóval az égi jelekről, angyalokról. Szoros kötelék alakult ki közöttük. Ennek is köszönhető, hogy a nő hamar rá tudott kapcsolódni az eltávozott lélekre.

Mindenkit megrendített Bernát tragikus, korai halála Forrás: Détár Enikő/Instagram

– mesélte a Ripostnak Kiss Kató, akin a hazafelé tartó úton egyre jobban elhatalmasodott a szomorúság. Saját közösségi oldalán is meg szeretett volna emlékezni elhunyt barátjáról, ehhez keresett közös képet, amikor megmagyarázhatatlan dolog történt. Megszólalt a rádióban Máté Péter Elmegyek című száma.

– számolt be a megrázó „találkozásról" Kiss Kató halottlátó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.