Egy év házasság után válik Szunai Linda szépségkirálynő: így élte meg a történteket

Forrás: Facebook/Szunai Linda -
házasság válás szépségkirálynő Szunai Linda új kezdet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szunai Linda 2011-ben nyerte el a Miss World  Hungary címet. A Miss World világversenyen a 28. helyen végzett a 113 induló közül. 2020 júniusában volt az esküvője, májusban döntöttek úgy férjével, hogy külön utakon folytatják.

Még 2021 októberében, egy Instagram-posztban tudatta követőivel Linda, hogy férjével elválnak. Most az RTL Klub Reggeli című műsorában őszintén beszélt arról, hogyan zajlott az elengedés és a feldolgozás folyamata. Úgy érzi, a 2022-es évre már felkészült az új kezdetre.

Forrás: Facebook/Szunai Linda

"Ez részben tudatos volt, de magától is így alakult, nekem ennyi idő kellett, hogy most azt tudjam mondani, jól vagyok"

Elmondta, hogy májustól decemberig megélte a szakítás összes fázisát: volt dühös és szomorú is. Volt, hogy volt férjét, de volt, hogy saját magát is utálta. Sok folyamaton átesett, de levonta a tanulságokat, és bízik abban, hogy egy esetleges következő kapcsolatban már tudja hasznosítani ezeket a tapasztalatokat.

Linda azt is leszögezte, hogy nem bánt meg semmit, ha visszaforgathatná az időt, akkor is, újra igent mondana.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.