Zokogásban tört ki Cristiano Ronaldo édesanyja, miután meglátta, mit írt ki a fia a közösségi oldalára - Videó

Cristiano Ronaldo meghatódás édesanyja sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldo szívszorító sorokkal köszöntötte fel édesanyját a közösségi oldalán, aki nagyon meghatódott, mikor elolvasta fia üzenetét. 

A Manchester United sztárja több alkalommal is elmondta már, hogy mennyire fontos neki a család, az édesanyja, akinek nagyon sok mindent köszönhet.

A focista Instagram-oldalán köszöntötte fel szeretett anyukáját születésnapja alkalmából.

"Sok gratuláció a világ legjobb édesanyjának, egy harcosnak, aki mindig arra tanított, hogy ne adjam fel, a legjobb nagymamának, akiről a gyermekeim álmodhattak... Annyira szeretlek, édesanyám! Puszi"

- írta a szívszorító sorokat Ronaldo.

Ezt követően egy videó is nyilvánosságra került, amelyen Ronaldo édesanyja látható, amint éppen elolvassa fia jókívánságait. A felvételt a sportoló egyik rokona osztotta meg.

A felvétel mellé leírta, hogy csak egy fotót szeretett volna készíteni a szülinaposról, a videót véletlenül indította el, amelyen látni, hogy a focista édesanyja elsírta magát, mikor elolvasta fia születésnapi köszöntését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.