Cristiano Ronaldo felesége Cristiano Ronaldo nélkülözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldó feleségének nem volt mindig ennyire álomszerű az élete. Georgina Rodríguez kendőzetlenül vallott arról, hogy volt olyan időszak az életében, amikor a fűtést sem tudta kifizetni.

Az argentin származású nő, miután elhagyta szülőhazáját, Madridban próbált szerencsét. Akkor még valószínűleg álmában sem jutott volna eszébe, hogy egyszer hatalmasat fog fordulni az élete. A Serrano úton lévő Gucci-üzletben volt eladó, amikor megismerkedett a világhírű focistával.

Georgina Rodríguez, az argentin kebelcsoda, aki Cristiano Ronaldo ikreivel várandós Forrás: georginagio/Instagram

Előtte Angliában is dolgozott, napi 10 fontért (4300 ft), miközben albérlete havi 250 fontba (107 ezer ft) került. Annyira szegény volt, hogy a téli időszakban a fűtést sem engedhette meg magának.

"Cristianónak és a szerencsémnek köszönhetek mindent. Sohasem feledem el a jóságát, de azt sem, hogy az életben a nehéz idők visszatérhetnek, ezért igyekszem szerényen élni" - vallotta be a gyönyörű feleség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.