Nős férfival jött össze a népszerű magyar énekesnő: "Mindennek el lettem hordva"

Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv -
Péter Szabó Szilvia kritika párkapcsolat Nox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péter Szabó Szilvia Lilunak mesélt arról a Makeup/Down című műsorban, mennyire megviselték a kritikák, amiket akkor kapott, mikor összejött nős menedzserével.

A legbántóbb kommentekről és kritikákról is beszélgetett Péter Szabó Szilvivel, a Nox énekensőjével Lilu.

Szilvi elmondta, neki nem az fájt legjobban, amikor a külsejét kritizálták:
"Volt egy idő, amikor azon rugózott mindenki, hogy akármibe benne voltunk, az biztos le lett fizetve, és biztos bunda volt. Azon mentek hónapokig a dolgok. Aztán ugye, az exemmel való kapcsolatom, hogy azzal ott mi volt, meg hogy volt, ott mindennek el lettem hordva."

Péter Szabó Szilvi már tudja kezelni a kritikákat Forrás: Deák András/sajtoszoba.tv

Szilvi és menedzsere, Rácz László évekig voltak együtt, 2006-ban szakítottak. A férfi sosem vállalta fel a kapcsolatot a nyilvánosság előtt.

19 színpadon töltött év után az énekesnő már tisztában van azzal, hogyan kell bánni a kritikákkal. Van az, amit meg kell fogadni és van az, amit nem. Ákost idézte, aki egyszer azt mondta egy interjúban: "Az, hogy valami szar, az nem kritika."

Péter Szabó Szilvia komoly betegséggel küzd




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.