Heti holdnaptár (január 17-23.): Könnyen lehet, hogy a vágyott célokhoz nem kerülünk közelebb

Forrás: Shutterstock -
asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőről keddre virradó éjszaka tetőzik a Telihold, ezt követően egész héten fogyatkozóban lesz. Ezért, ha napról napra kicsit energiátlanok, lassúak leszünk, az teljesen normális állapot. Könnyen lehet, hogy a vágyott célokhoz nem kerülünk közelebb. Tulajdonképpen nincs azzal gond, ha nem szárnyalunk, nem fedezünk fel új és újabb utakat, s talán kissé magunkba fordulunk. Békéljünk meg ezzel a körülménnyel, ne hibaként vagy rosszként tekintsünk erre a helyzetre. Most feleslegesen kergetjük a reményeinket. Jövő héten viszont sokkal jobbak a kilátások, érdemes türelmesnek lenni.

2022. január 17., hétfő a ♋ban (Növő hold, Rák)

Erősen ajánlott aktívnak lenni, figyelni, meghallgatni másokat, mert megláthatjuk azt, ami eddig sosem mutatta meg magát. A telihold hatásaival hódíthatunk, szerelembe eshetünk.

2022. január 18., kedd az ♌ban (Telehold, Rák)

Nem szabad rágörcsölni semmire, nem érdemes túlzó álmokat kergetni, Azt tegyük meg, azt valósítsuk meg, ami önmagától felkínálkozik. Ami nem mutatja meg magát, az csak bonyodalmat hoz.

2022. január 19., szerda az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Feltétlenül mozduljunk ki a megszokott környezetünkből, merjünk formabontó dologba kezdeni, új utat felfedezni, ismerkedni, kinyitni a zárt ajtókat. Tervezz, taktikázz, lépj, és sikert érsz el!

2022. január 20., csütörtök az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Bonyolult nap, vegyes energiák, néha csak úgy sodor minket az ár. A hangulat erősen ingadozhat, nem minden kérdésre érkezik korrekt válasz. Tulajdonképpen jobb csendben maradni, bölcsen hallgatni.

2022. január 21., péntek a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Csendes, néhol fura, vagy épp túl érzelmes, alkalmanként felemelő nap – egy biztos, semmit nem lehet biztosra venni, minden változóban van. Ha van mód az elhasznált energia pótlására, annak teret kell adni.

2022. január 22., szombat a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Csak azt tedd, ami jól esik. Csak oda menj, ahol tárt karokkal fogadnak. Habár jöhetnek váratlan élethelyzetek, ne kapkodj, fontold meg a lépéseidet és megoldod a problémákat.

2022. január 23., vasárnap a ♎ben (Fogyó hold, Szűz)

Ajánlott elcsendesedni, gondolkodni, tervezni, és ami teljesen kikristályosodik, azt akár meg is valósítani. Jó dolog alkotni, szép tenni a környezetet, és persze akár saját magunkat is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.