Kulcsár Edina férje megtörte a csendet: ezt mondta a válásukról Csuti

házasság Szabó András válás család Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek este osztotta meg a közösségi oldalán a híres sztárpár, Kulcsár Edina és Csuti, hogy hiába próbálták megmenteni házasságukat, a válás mellett döntöttek.

Edina és Csuti korábban a Nyerő Páros című műsorban is beszéltek kapcsolatuk nehézségeiről, és arról, hogy minden erejükkel azon vannak, hogy megmentsék házasságukat.

A sztárpár a végsőkig kitartott egymás mellett, de végül úgy döntöttek, elengedik egymás kezét, és külön utakon folytatják. Csuti a Blikknek beszélt a válás részleteiről.

– nyilatkozta a lapnak Csuti.

Szabó András és Kulcsár Edina 2016 óta alkottak egy párt, szerelmükből két gyermek született, Medox és Nina. Kisfiuk 2018-ban, lányuk pedig tavaly áprilisban. Bár egy családi házat is felépítettek, és együtt tervezték a jövőt, rájöttek, hogy nem ugyanazt a "szeretetnyelvet" beszélik, és el kell engedniük egymás kezét.

Forrás: Csuti/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.