sorozatsztár Henry Cavill Regé-Jean Page magazin Vaják Trónok harca Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyünk őszinték, egy gyönyörű férfi felsőtest és egy szexi, kacér mosoly feldobja a szürke hétköznapokat, még akkor is, ha csak a képernyőn lehet benne részünk. Egy sorozat legfőbb vonzereje maga a történet és a tehetséges színészek, de azt sem bánjuk, ha az egyik főszereplő épp egy szívdöglesztő pasi.

Most a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk pár sorozat-főhőst, akiket a végtelenségig tudnánk csodálni a képernyőn.

Henry Cavill – Vaják

A Vaják című sorozat második évada nemrég került fel a Netflix műsorára és nem túl meglepő módon nagy sikert aratott, úgyhogy már készülőben van a harmadik évad is. A sorozat egyik kulcsfigurája Henry Cavill, aki a főszereplőt, Ríviai Geraltot játssza. Bár kezdetben úgy ábrázolják hősünket, mint egy kegyetlen gyilkológépet, hamar kiderül, hogy az izmos mellkasban érző szív dobog. S bár kezdetben kissé idegen a hosszú, fehér haj, Cavill ellenállhatatlan sármja, gyönyörűen kidolgozott felsőteste és mély hangja a képernyő elé szögezi a női nézőket. A szexi színész nem először ment meg csinos hölgyeket a filmvásznon, a DC-moziuniverzumban ő játszotta Supermant, mely igazán ismertté tette a szakmában és a rajongók körében is.

Henry Cavill - Vaják Forrás: Netflix

Jason Momoa – Trónok harca

Jason Momoa egy igazi szívdöglesztő rosszfiú, akibe a Trónok harca óta nők milliói szerelmesek. Nem is csoda, hogy nagy port kavart a hír, hogy a kigyúrt színész 16 év együttlét után válik a feleségétől. Momoa feltűnt az Aquaman és a Dűne című filmekben is, de a legemlékezetesebb alakítást a Trónok harcában nyújtotta. Érdekesség, hogy a színész sokat panaszkodott arról, hogy mennyire megbélyegezték minden idők legnagyobb hatású sorozata miatt, eladósodott és éhezett a családja, mert a Trónok harca után alig talált munkát. Sokan ugyanis Khal Drogoval azonosították, pedig a valóságban ő egy sokkal szerethetőbb ember, mint az általa alakított karakter.

Jason Momoa – Trónok harca Forrás: HBO

Regé-Jean Page – A Bridgerton család

Azt hiszem, hogy kijelenthetjük, hogy A Bridgerton család című sorozat első évadának nagy nyertese Regé-Jean Page lett, aki teljesen levette a női nézőket a lábukról. A Bridgerton család igazi csemege a romantikus alkotások rajongóinak, Regé-Jean Page pedig tökéletes választás volt a herceg szerepére, aki kissé gőgös, ugyanakkor rendkívül dögös. Igazi tündérmese ez felnőtteknek, sok szenvedéllyel és kacskaringós egymásra találással. Sajnos, a színész a második évadban már nem tűnik fel, ugyanakkor a rajongók megnyugodhatnak, hamarosan újra láthatjuk őt a The Gray Man című filmben a Netflixen.

Regé-Jean Page - A Bridgerton család Forrás: Netflix

Maxi Iglesias – Valeria

Maxi Iglesias a Netflix egyik legújabb ügyeletes szépfiúja, aki a Valeria és a A castamari szakácsnő című sorozatokban szerepelt. A rendkívül jóképű és gyönyörű kockahassal rendelkező fiatal spanyol színészt nem lehet figyelmen kívül hagyni, szemtelen mosolyával és gyönyörű szemeivel elvarázsolta a női nézőket. Maxi Iglesias azonban nem csak dögös, hanem nagyon tehetséges is – még csak 30 éves, de már Spanyolország egyik legnépszerűbb színészének számít.

Maxi Iglesias – Valeria Forrás: Netflix

Adam Damos – Vágyak/ Valóság

Adam Damos szintén a Netflixen tűnt fel először a Vágyak/ Valóság című sorozatban. Damos igazi nőcsábász rosszfiút játszik, akinek nagyon nehéz ellenállni. A sorozat tele van szexuálisan túlfűtött jelenetekkel, ami annyira jól sikerült, hogy a két főszereplő össze is jött a forgatás során. Nincs ezen mit csodálkozni, az ifjú titán kockahasa és szemtelen, szexi mosolya még a legfagyosabb szíveket is megolvasztja.

Adam Damos – Vágyak/ Valóság Forrás: Netflix/Amanda Matlovich

Neked ki a kedvenc férfi sorozatsztárod?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.