Polgár Tünde: "Minden elválásnál kiszakad egy darab a szívembôl"

Videa -
anyaság Polgár Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Instagram oldalán árulta el Polgár Tünde, hogy nehezen tud elszakadni a fiától. Dani azonban most visszarepült Amerikából Európába. 

"A szívem darabokban. Csak a csend maradt körülöttem. Mindenki, így Dani is visszarepült Európába. Ez a gyors, boldog selfie az utolsó strandolós, közös képünk. Nem sok készült-nem pazaroltunk erre idôt. Tudom, túlféltô, túlaggódó szülô vagyok, de továbbra is nehezen megy számomra az elszakadás-bármennyire tudom, hogy ez az élet rendje! Már értem, hogy a szüleim, nagyszüleim miért integettek könnyes szemmel, még akkor is, mikor már csak port láttak az autónk után. Magam alatt vagyok. A legszebb és a legnehezebb dolog Anyának lenni! Tudom, kapjam össze magam-meglesz, majd ha jól kisírtam ès szétsajnáltam magam! Minden elválásnál kiszakad egy darab a szívembôl" - írta Tünde, aki a karácsonyt is Floridában ünnepelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.