Hetente csak háromszor zuhanyozik ez a nő: népharag zúdult rá

Forrás: Origo -
tisztálkodás higiénia zuhany tisztaság fürdés ápoltság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nő úgy gondolja, ha nem megy dolgozni, és nem is edz, szexel, vagy menstruál, csak a gyerekével játszik, vagy kutyát sétáltat, nincs oka fürdeni.

Barátai kiakadtak, amikor zuhanyzási szokásairól mesélt, néhányan kimondottan undorítónak nevezték, ám a részmunkaidőben dolgozó nő szerint semmi furcsa nincs abban, ha nem fürdik meg minden nap írja a DailyStar.

Forrás: Origo

„Többet zuhanyzom, ha edzek, szexelek vagy menstruálok! A párom minden nap edz, szóval ő többször fürdik, mint én" - mondta a kétgyerekes anya, s hogy igazát bebizonyítsa, egy szülőknek szóló oldalon is megfuttatta a higiéniai szokásairól szóló kérdést.

A fogadtatás vegyes volt, volt, aki azt mondta, egy lányos anyának, pláne, hogy egyik gyermeke még csak ötéves, kutyakötelessége minden nap fürdeni, míg mások azt mondták, a saját testével azt csinál, amit akar. Megint másoknak már az is furcsa volt, hogy felmerül egyáltalán a zuhanyozás szükségességének kérdése.

Mutatjuk, mi történik a testeddel, ha kimarad a tisztálkodáshttp://www.life.hu/eletmod/20200129-mutatjuk-mi-tortenik-a-testeddel-ha-kimarad-a-tisztalkodas.htmlEgy brit felmérés eredményei szerint akadnak, akik nem zuhanyoznak vagy fürdenek minden este, mielőtt ágyba bújnának. Életmód--Így született meg a termék, ami örökre megváltoztatta a fürdési szokásokathttp://www.life.hu/eletmod/20210805-igy-szuletett-meg-a-furdobomba-ami-orokre-megvaltoztatta-a-furdest.html1989-et írunk. A dél-angliai Dorset városában beköszöntött a tavasz, Mo Constantine, az egyik nagy kozmetikai cég társalapítója pedig egy olyan terméken dolgozott, ami örökre megváltoztatta majd a fürdést. Laboratóriumként használt kerti fészerében citromsavat, szódabikarbónát és illóolajokat kevert össze egy öntőformában. Pillanatokon belül megszületett a fürdőbomba. ÉletmódOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.