Könyvet írt és saját fürdőruha márkája is van a világhírű szépségnek, Emily Ratajkowskinak, aki legújabb fotóján új hajával és extrém ruhadarabjával lepte meg a rajongóit a közösségi oldalán. 

Emily Ratajkowski angol-amerikai modellt közel 10 évvel ezelőtt a Blured Lines című zenei videoklipből ismerte meg a világ, amelyben meztelenül táncolt. A szépség azóta bizonyított magának és a világnak, hogy megérdemelten lett a világ egyik legsikeresebb modellje.

Emily azóta könyvet is írt, Az én testem címmel, illetve egy fürdőruhamárkát is létrehozott. A legújabb kollekcióban a modellt is fotózták, az elkészült anyagban a testét csupán egy falatnyi bugyi takarja. A női és férfi rajongók egyaránt örülhettek, hiszen csodás képek születtek.

Legújabb fotóján pedig nemcsak új frizurájával sokkolta a rajongóit, hanem extra szerelésével is, amiről pontosan nem lehet megmondani, hogy mi is az valójában: estélyi ruha vagy egy konyhai kötény. Bármelyik is a kettő közül, nagyon egyedi, amit persze megszokhattunk már Emilytől.