"Rám talált a SZERELEM!"- Ezzel a magyar zenésszel jött össze Kulcsár Edina

válás G.w.M szerelem Kulcsár Edina Szabó András Csuti rapper Varga Márk szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti a hétvégén jelentették be, hogy külön utakon folytatják, és bár először azt mondták, nincs a képben harmadik személy, most az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán meglepő vallomással állt elő.

Igaz, hogy nem a harmadik fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rámtalált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!!

-írta Edina, aki egy közös fotót is posztolt. A magyar rapper egyébként szintén nemrég jelentette be, hogy véget ért a házassága, és elhagyta családját.

Az újdonsült szerelmesek fotóját ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Kulcsár Edina/Instagram
Kulcsár Edina elárulta, mi lesz a százmilliós családi házuk sorsahttps://www.life.hu/eletmod/20220117-kulcsar-edina-elarulta-mi-lesz-a-kozos-csaladi-haz-sorsa.htmlKulcsár Edina férje megtörte a csendet: ezt mondta a válásukról Csutihttps://www.life.hu/eletmod/20220114-kulcsar-edina-ferje-megtorte-a-csendet-ezt-mondta-a-valasukrol-csuti.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.