A magyar színésznő vallomása: "Volt dolgom nős férfival"

Forrás: Facebook/Barátok közt -
magánélet Sztárek Andrea kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárek Andrea a legutóbbi filmszerepében egy bárénekesnőt alakít. A darab egy szerelmi háromszögről szól – ez a felállás az ő számára sem ismeretlen. Minderről az immár szerdánként megjelenő hot! magazinban mesél.

„Megtörténik, hogy két ember rosszkor ismerkedik meg egymással. Nekem is volt dolgom nős férfival, de mivel nem találtam helyénvalónak a szituációt, kiszálltam a kapcsolatból" – árulja el a magazinban a Kék róka című tévéfilm kapcsán, amiben ő is szerepel.

Forrás: Facebook/Barátok közt

„De összességében az életemben mindig jó dolgom volt, hiszen volt két férjem, vannak gyermekeim, és bár jelenleg egyedül élek, így is kerek az életem. Fontolgatom, hogy nyitnom kéne egy új kapcsolatra. Számomra fontos, hogy egy férfinak legyen humora és határozott véleménye, miközben vonzó és intellektuális" - tette hozzá a színésznő, aki korábban így mesélt magánéletéről.

A színésznő a hot!-ban elmeséli, mit gondol a nőiességről, és hogy minek köszönheti, hogy ma is rendkívül fiatalos. Keressétek a hot!-ot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.