Durva fotót tett közzé Farkasházi Réka: így nézett ki a műtétje után

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
fotó műtét Farkasházi Réka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Farkasházi Réka közösségi oldalán mutatta meg, hogyan néz ki legutóbbi műtétje után. 

Farkasházi Réka megmutatta követőinek, hogy nézett ki műtétje után. A színésznőnek minden bátorságát össze kellett szednie, hogy közzétegye a fotót, nagyon félt, hogy követői kiakadnak rajta.

Farkasházi Réka műtétje után posztolt Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Jajjjjj, de félek, hogy ki fogtok akadni. De bátor leszek, kiteszem. Így néztem ki tegnap. Három nappal a xanthelasmáim eltávolítása után. Ma egy kicsit már jobb a helyzet" - kezdte a bejegyzését. A xanthelasma olyan sárgás zsírcsomó, amely a szem környékén jelenik meg és jellemzően valamilyen emésztőrendszeri gondra utalhat. Réka elárulta, sokáig halogatta a beavatkozást.
"És meddig halogattam ezt is! Mert ugye nehéz kiszámítani, hogy kb egy hétig ne kelljen dolgoznom vagy rásminkelnem. Meg ne érje nap. Stb" - írta. A beavatkozást lézerrel végezték.

Ezek a beavatkozások nem csak az esztétikáról szólnak ám. Ezek az elváltozások jelek. A szervezet működésében levő zavart jelzik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.