G.w.M augusztusban még Csutit is szerette, nemcsak Kulcsár Edinát

párkapcsolat válás G.w.M Kulcsár Edina új pasija Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina tegnap jelentette be, hogy újra szerelmes, együtt van G.w.M-mel, a rapperrel. Hogy megismerték egymást, azt Csutinak, Edina férjének köszönhetik, ő mutatta be őket egynásnak.

Bombaként robbant a hír pár napja, hogy Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő és férje, Szabó András Csuti nem küzdenek tovább a hazásságukért.

Tegnap pedig az is kiderült, hogy Kulcsár Edina újra szerelmes, összejött a nála hét évvel fiatalabb rapperrel, G.w.M-mel.

Kulcsár Edina férje nagyon mérges és csalódott, hiszen nem is olyan rég ő mutatta be őket egymásnak. Egy augusztusi közös képük alatt pedig még üzent is nekik G.w.M, a komment most is olvasható Csuti oldalán:

"De szeretlek titeket!"

- szúrta ki az Origo.

G.w.M augusztusban még Csuti és Edina közös képéhez kommentelt Forrás: Instagram/csut.i

Kulcsár Edina és Csuti szakításáról, valamint a szépségkirálynő új kapcsolatáról mindent megtudhatsz itt!

G.w.M, azaz Varga Márk zenei körökben eddig sem volt ismeretlen, ám a hírekben csak ritkán szerepelt. Az országos ismertséget Kulcsár Edina hozta el számára, tegnap ugyanis az egykori szépségkirálynő bejelentette, hogy Csutival való szakítása után beleszeretett Márkba.

G.w.M 1997. január 8-án született, tehát mindössze 25 éves, Kulcsár Edinánál hét évvel fiatalabb. A G.w.M jelentése Gino West Marky, ami a rapper beceneve.

Márk 2013-ban, Curtisnek köszönhetően vált zenei körökben ismertté, több dalt is készítettek már együtt. Jó barátságot ápol L.L. Juniorral is, kettejüknek is van közös dala, a közösségi médiában is többször szerepelnek egymás fotóin.

Márk saját produkciós céget is alapított, a GwMMusicProductiont. Hamarosan kiadják Edinával közös dalukat is.

G.w.M Kulcsár Edinához hasonlóan házas volt. Január elején jelentette be közösségi oldalán, hogy szakított feleségével, Melanival. Két közös gyerekük van, egy kislány, Melani és egy kisfiú, Márk. G.w.M nemrégiben egy 50 milliós luxuslakást vett a lányának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.