Kulcsár Edina már a nevét is átírta Instagramon, a közös képeket is törölte

Fotó / Instagram / Kulcsár Edina -
G.w.M Kulcsár Edina új pasija Kulcsár Edina Csuti Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti néhány nappal ezelőtt jelentették be, hogy házasságukat nem sikerült megmenteni, elválnak. Azóta mindketten törölték közös képeik nagy részét.

Kulcsár Edina hétfőn írt arról, hogy újra rátalált a szerelem, sőt, az is kiderült, hogy rapper G.w.M oldalán talált rá a boldogság.

Kulcsár Edina Fotó / Instagram / Kulcsár Edina

Edina nem húzta sokáig, Instagram-oldalán máris jelezte a változásokat. Miután bejelentette, hogy új párja van, profilja bemutatkozó részéből kivette Csuti felhasználónevét, ráadásul nevét, a Szabó-Kulcsár vezetéknevet is lecserélte lánykori nevére. Emellett szinte az összes közös képüket törölte az oldalról. Így már szinte olyan, mintha soha nem is ismerték volna egymást.

Csupán azok a képek maradtak, amelyekben nyereményjáték vagy reklám volt. Csuti Instagram-oldaláról is eltűntek a közös képek, így már csak családi fotók és reklámok maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.