Sebestyén Balázs markáns véleményt fogalmazott meg Kulcsár Edináról: "Azt se tudja, merre van arccal előre"

vélemény G.w.M Kulcsár Edina Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat ledöbbentett a hír, amikor a minap Kulcsár Edina bejelentette, hogy férjével való szakítása után újra szerelmes, szíve választottja pedig nem más, mint a sikeres rapper, G.w.M. Az egykori szépségkirálynő magánélete körüli felhajtás Sebestyén Balázshoz is eljutott, aki keményen odaszólt a kétgyermekes édesanyának. 

Kulcsár Edina magánéleti változásait Balázsék a kedd reggeli adásukban nem hagyták szó nélkül. Rákóczi Feri értetlenül áll azelőtt, hogy a kétgyermekes édesanya miért döntött úgy, hogy ennyire hamar ország-világ előtt eldicsekedik az új szerelmével, hiszen egy kezdődő párkapcsolatban még egyik fél sem vehet mérget arra, hogy sírig tartó szerelem lesz az övék.

Sebestyén Balázs szerint sokkal inkább az volt a döntés hátterében, hogy Edina egy hazugságspirálba került, amiből már muszáj volt valahogy kikeverednie - írta meg a Ripost.

Sebestyén Balázs beleállt Kulcsár Edinába: azt sem tudja, merre van arccal előre Forrás: Csuti/Instagram

"Nagyon sok sebből vérzik és sántít a dolog, és nagyon méltatlan ez az egész"

– kezdte Balázs, aki azt is elárulta, milyen benyomás alakult ki benne Edináról, amikor három hétig együtt forgattak.

"Látva szegény Edinát....én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm. Nagyon durván méltatlan így befejezni valamit"

– magyarázta élő adásban Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.