A rajongók máris lecsapnának Csutira: "Szingli lányok, irány a Margit-sziget!”

Margit-sziget Palik László szingli lányok Kulcsár Edina Szabó András Csuti szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkit ledöbbentett a hír, amikor kiderült, hogy Kulcsár Edina és Csuti külön utakon folytatja tovább, sőt Edina más olyannyira továbblépett, hogy egy párt alkot a magyar rapperrel, G.w.M-mel. Csuti nagyon csalódott volt a hír hallatán, de úgy tűnik, hogy rajongói nem sokáig hagynák búslakodni. 

Néhány nappal ezelőtt még attól volt hangos a sajtó, hogy Kulcsár Edina és Csuti válnak, most pedig már mindenki arról ír, hogy egy harmadik személy miatt ért véget a sztárpár házassága. Bár a napokban még tagadták ezt a hírt, most kiderült, hogy Edina valóban szerelmes lett. Csuti nagyon csalódott, mivel volt feleségét és annak új kedvesét ő mutatta be őket egymásnak.

A kétgyermekes édesapa próbálja túltenni magát a történteken és csakis előre tekinteni. Nemrég Intstagram-oldalán posztolt arról, hogy egy közös futással kezdte Palik Lászlóval a Margit-szigeten a reggelt.

"Egy jó futás reggel, 2 fokban, @laszlo.palik -kal a Margit-szigeten? Simán, egy kicsit kikapcsolt az agyam, -mondjuk lehet azért, mert megfagyott a hidegben-, mozogtunk egy jót, és a rettentő hideg ellenére, nagyon szerettem! Jaaaa és mennyien járnak futni reggelente, jó volt nézni, hogy mennyien sportolnak, még a végén ideszokok" - írta Csuti.

Rajongóinak több sem kellett, rögtön lecsaptak a szingli apukára.

"Szingli lányok irány a Margit-sziget!!!!!"

- írta az egyik kommentelő.

Úgy tűnik, ha a rajongókon múlik, Csuti nem marad sokáig egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.