Áll a bál a Megasztár háza táján: "Oláh Ibolya nem mond igazat” - állítja az egykori zsűritag

Forrás: TV2 -
Oláh Ibolya Pierrot Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oláh Ibolya nemrég azt nyilatkozta, hogy a Megasztár végeredményét manipulálták. Az egykori zsűritag, Pierrot határozottan reagált az énekesnő szavaira.

A TV2 tehetségkutatójának, a Megasztárnak az első szériájában Tóth Vera mögött második helyen végző Oláh Ibolya nemrég azt nyilatkozta, hogy szellemileg, lelkileg és fizikailag milyen megterhelő volt a 2004-es verseny, de az fáj neki a legjobban, hogy a produkció manipulálhatta a végeredményt.

Tóth Vera is megszólalt az ügyben, elmondása szerint hatalmas szigor övezte a szavazást, manipulációnak helye nem volt a verseny során.

Az egykori zsűritag, Peirrot sem hagyta szó nélkül Ibolya szavait, a Facebook-oldalán egy hosszú posztban reagált a fenti állításokra - írja a Blikk.

„Oláh Ibolya nem mond igazat" – állítja az egykori zsűritag, Pierrot Forrás: TV2

"Fontosnak tartom elmondani, hogy ebben az interjúban Oláh Ibolya nem mond igazat a Megasztárról.

Minimum mellébeszél és mismásol. De ennél határozottabban is állít dolgokat, amelyek egész egyszerűen nem úgy történtek.

Rég volt már ez a produkció, de annyira még nem régen, hogy ne emlékezzünk jól a részletekre" - írta az egykori zsűri, aki elismerte, hogy Ibolya nagyon tehetséges énekes.

"Piszok tehetséges előadónak tartom, és tartottam akkoriban is őt, ám minden mosdatás ellenére egy mentálisan instabil ember, és ezzel a jelenséggel annak idején naponta találkoztam, sőt küzdöttem is, akárcsak a stáb több tagja."

Hangsúlyozta, hogy a Megasztárt sosem manipulálták, és nem volt semmilyen rasszista vagy más megkülönböztetés a versenyzőkkel szemben.

"A Megasztárban sosem volt rasszista vagy más megkülönböztetés, nem volt részrehajlás, sem a műsor, sem más érdekében, nem volt csalás és manipuláció"

– jelentette ki határozottan Pierrot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.