Ismert tévés oldalán vigasztalódott Csuti, többen is látták őket a Margitszigeten

Palik László Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti Kulcsár Edina és Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén jelentette be Kulcsár Edina és férje, Csuti, hogy szakítanak és külön utakon folytatják tovább. Pár nap múlva azonban robbant a bomba, ugyanis a szépségkirálynő elárulta: beleszeretett egy másik férfiba.

Kulcsár Edina saját maga fedte fel, hogy már a fiatal magyar rapperrel, G.w.M.-mel, azaz Varga Márkkal alkot egy párt. A közös cég, családi fészek és a két gyermek viszont még sokáig összeköti majd Edinát férjével, Csutival, aki jelenleg is egy fedél alatt él egykori szerelmével.

Miközben Edina egy másik férfi karjai közt találta meg a boldogságot, Csuti a barátainál vigasztalódik. Az influenszert legutóbb a Margitszigeten kapták lencsevégre, ahol az ismert tévéssel, Palik Lászlóval beszélgetett.

Sporttal igyekszik túllendülni az elmúlt napok eseményein Forrás: LifeTV

– írta Csuti az Instagramon, aki Palik László vendége volt az egykori sportkommentátor interjúsorozatában. A műsor különlegessége, hogy futás közben beszélget az alanyokkal, ennek apropóján láthatták őket többen is futni a Margitszigeten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.