"Nekem is volt dolgom nős férfival" - Véget vetett kapcsolatának a magyar színésznő

Forrás: RTL Klub -
színésznő interjú párkapcsolat Sztárek Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sztárek Andrea színésznő nemrég töltötte be hatvanadik életévét, és kitűnő formában van. Megéli a nőiségét és szeret fiatalosan öltözködni, de csak az ízlésesség határain belül. 

A Hot! magazinnak mesélt arról, hogyan érez a nőiségével kapcsolatban:

"Szeretek nő lenni, fontos a szép smink a tökéletes frizura" - mesélte a lapnak, majd elárulta, hogy kedvenc életszakasza a negyvenes éveiben volt. - "Akkoriban találtam igazán önmagamra. Ilyenkor egy nő úgymond még ropogós, de érzelmileg már sokat tapasztalt".

Forrás: RTL Klub

A színésznő elárulta, hogy jelenlegi filmes szerepében onnan merítkezik, hogy egykor milyen érzés volt harmadik félként benne lenni egy kapcsolatban:

"Megtörténik, hogy két ember rosszkor ismerkedik meg egymással. Nekem is volt dolgom nős férfival, de mivel nem találtam helyénvalónak a szituációt, kiszálltam a kapcsolatból" - mesélte legújabb filmje, a Kék róka című tévéfilm kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.