Egymásba szeretett a TV2 két sztárja : "Ősztől vagyunk egy pár"

Salander Dorina TV2 Jodes Provoda szerelem Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon nem csak Pap Dorci és Esztergályos Patrik szívébe hozott szerelmet, hanem két másik kihívó is a műsornak köszönhetően talált egymásra. 

Az Exatlon játékosai közül többen is Dominikán találták meg a boldogságot. Az ünnepekkor kiderült, hogy a tavalyi széria játékosai, Halász Vivien és Kővári Viktor a műsor után összejöttek. Az idei évadban Pap Dorci lett szerelmes, a bajnok Esztergályos Patrik fejét csavarta el.

Most kiderült, hogy az első évad két kihívója, Salander Dorina és Jodes Provoda is a műsornak köszönhetően ismerték egymást, és azóta is óriási a boldogságuk.

„Jodival az Exatlonban ismerkedtünk össze, az első évadban. Mindig zavarba jövök egy kicsit, ha erről beszélek..." – kezdte a kihívó lány. „Az Exatlonnak tavasszal lett vége, mi pedig ősztől kezdtünk el randizni, azóta vagyunk egy pár."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.