Jim Carrey 60 éves Jim Carrey videó köszöntő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban töltötte be a hatvanat Jim Carrey, a gumiarcú nevettető, aki nem hazudtolta meg magát, amikor megköszönte a születésnapi jókívánságokat.

A hatodik X sokak életében egy különleges fordulópont, Jim Carrey azonban a rá jellemző bolond stílusban vette tudomásul, hogy hat évtizede szórakoztatja már az embereket. A világ minden tájáról érkeztek a köszöntések születésnapja alkalmából, ő pedig nem volt rest egy videóval meghálálni, hogy ennyien gondoltak rá.

A grimaszok nagymestere, a gumiarcú kanadai filmsztár rövid bejelentkezésében megállapította, hogy habár hatvanéves lett, még mindig elképesztően szexi.

Jim Carrey karrierje azonban nem indult fényesen, családjával sokat kellett nélkülözniük, de az élete nem csak ezért különleges és példaértékű. A születésnapjára készített köszöntőnkben sorba vesszük pályájának legérdekesebb állomásait, ezekről ide kattintva olvashattok részletesen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.