Kiderült, ez vetett véget Stana Alexandra és Köcse György házasságának

Forrás: Instagram/itsme_st_alex -
házasság Köcse György válás szakítás karrier Meggyes Dávid Stana Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncos sztárpár mindössze öt hónap házasság után döntött a szakítás mellett. Most őszintén beszéltek arról, miért tört ketté közös életük.

Stana Alexandra és Köcse György már 12 éve alkottak egy párt, míg végül tavaly kimondták a boldogító igent. A házasságuk azonban nem lett olyan hosszú, mint a kapcsolatuk, ugyanis nagyon hamar kiderült, hogy van, ami fontosabb lehet a szerelemnél.

– mesélte szakításuk okát Alexandra. A táncosnő nem szeretett volna távol lenni a családjától, miközben Gyurit nagyon csábította a külföldi munka lehetősége.

Nem tartott sokáig a házasságuk Forrás: Instagram/itsme_st_alex

– vallotta be Alexa a Storynak, aki maga hozta meg a kemény döntést. Ő mondta ki, hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak, párja pedig nem ellenkezett. Habár szakítottak, még mindig házastársak, ugyanis egyelőre nem adták be a papírokat.

Korábban azt pletykálták, hogy egy harmadik fél miatt válik a táncos házaspár, ezt azonban most cáfolta Alexandra. A napokban azonban kiderült, hogy tényleg lehet valaki az életében, még ha nem is az új szerelem vetett véget a kapcsolatuknak. Alexandra ugyanis Horváth Gréta férjével, Meggyes Dáviddal alkothat egy párt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.