A táncos sztárpár mindössze öt hónap házasság után döntött a szakítás mellett. Most őszintén beszéltek arról, miért tört ketté közös életük.

Stana Alexandra és Köcse György már 12 éve alkottak egy párt, míg végül tavaly kimondták a boldogító igent. A házasságuk azonban nem lett olyan hosszú, mint a kapcsolatuk, ugyanis nagyon hamar kiderült, hogy van, ami fontosabb lehet a szerelemnél.

Gyuri inkább külföldön képzeli el az életét, míg én itthon építgetem a jövőmet. Ebből már több nézeteltérésünk, konfliktusunk is volt, de megegyeztünk, hogy itthon maradunk, összeházasodunk, és idővel családot alapítunk. Ezzel szemben alig pár hónappal az esküvő után kaptunk egy munkalehetőséget külföldön, 11 hónapot kellett volna kint töltenünk, de én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni

– mesélte szakításuk okát Alexandra. A táncosnő nem szeretett volna távol lenni a családjától, miközben Gyurit nagyon csábította a külföldi munka lehetősége.

Nem tartott sokáig a házasságukForrás: Instagram/itsme_st_alex

Azt mondta, hogy nem tudja elengedni ezt a felkérést, inkább elvállalja egy másik táncpartnerrel, és ha szeretem, megvárom. A karriert választotta helyettem

– vallotta be Alexa a Storynak, aki maga hozta meg a kemény döntést. Ő mondta ki, hogy legyen vége ennek a kapcsolatnak, párja pedig nem ellenkezett. Habár szakítottak, még mindig házastársak, ugyanis egyelőre nem adták be a papírokat.

Korábban azt pletykálták, hogy egy harmadik fél miatt válik a táncos házaspár, ezt azonban most cáfolta Alexandra. A napokban azonban kiderült, hogy tényleg lehet valaki az életében, még ha nem is az új szerelem vetett véget a kapcsolatuknak. Alexandra ugyanis Horváth Gréta férjével, Meggyes Dáviddal alkothat egy párt.