Marsi Anikó kivirágzott a szerelemtől: "Elég csak ránézni"

Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/ -
szerelem szépség Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikóra hamar rátalált a szerelem, új választottja Gábor, aki mellett a műsorvezető teljesen kivirágzott. 

Miután Marsi Anikó és Palik László bejelentették, hogy véget ért a kapcsolatuk, a műsorvezetőnőre rátalált a szerelem. Rögtön kiderült, hogy új párja Szulák Andrea egykori kedvese, Gábor, akivel ismeretségük régre nyúlik vissza. Habár kapcsolatukat nem a nyilvánosság előtt élik, szerelmük hatása látszik Anikón: teljesen kivirágzott. Dr. Ruzs Edit pszichológus szerint azzal, hogy a műsorvezető beengedte a szerelmet az életébe, valószínűleg a helyére került az önbizalma is.

Marsi Anikó ragyog Forrás: https://www.instagram.com/marsianiko_official/

"Tetten érhető, ha egy nő boldog egy férfi oldalán, mondhatjuk úgy is, hogy az arcára van írva a boldogság" - kezdte a pszichológus a Story Magazinnak. "Kioldódott a görcs, amit még az előző kapcsolatából cipelt, újra szembesült azzal, hogy boldoggá tud tenni egy férfit" - árulta el. "Mindez akkora felszabadulást hozott, aminek tetten érhető jelei vannak. Elég csak ránézni" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.