Az elmúlt napokban minden Kulcsár Edina szakításáról és új párkapcsolatáról szólt. A volt szépségkirálynő pár nap különbséggel jelentette be válását, és azt, hogy beleszeretett az inkább zenei körökben ismert zenészbe, G.w.M-be.

G.w.M-nek január 17-én, a kapcsolatuk bejelentése után pár órával kicsivel több mint 217.000 követője volt az Instagramon. Ez a szám mára, január 20-ra 240.000-re duzzadt. Ez azt jelenti, hogy az új kapcsolat máris körülbelül 23.000 követőt hozott G.w.M-nek, ami nagyon erős növekedésnek mondható.

G.w.M-nek jövedelmező lehet az új szerelemForrás: G.w.M

A kapcsolattal azonban nem csak a rapper járhat jól, Edinának is súlyos milliókat hozhat a szakítás.

"Egy ilyen helyzet mind negatívan, mind pozitívan befolyásolhatja a résztvevők hírnevét. Megeshet, hogy mivel Edina karaktere ebből a szempontból egy negatív karakter, így elveszítheti követőtáborának egy részét, de valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét. Mivel jelenleg intenzív a médiajelenlétük, ezért Edina, G.w.M. és Csuti is potenciálisan több pénzt kérhet a reklámkampányokért, promóciókért. Ez lehet akár kétszer, sőt háromszor nagyobb összeg a megnövekedett követőszám miatt" - nyilazkozta a Borsnak Zsóri Martin Influenszer-menedzser.

Kulcsár Edina válásáról és új szerelméről mindent megtudhatsz itt!