Több mint húszezer követőt hozott eddig G.w.M-nek Kulcsár Edina szerelme

követő G.w.M Kulcsár Edina Szabó András Csuti Csuti Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban minden Kulcsár Edina szakításáról és új párkapcsolatáról szólt. A volt szépségkirálynő pár nap különbséggel jelentette be válását, és azt, hogy beleszeretett az inkább zenei körökben ismert zenészbe, G.w.M-be.

G.w.M-nek január 17-én, a kapcsolatuk bejelentése után pár órával kicsivel több mint 217.000 követője volt az Instagramon. Ez a szám mára, január 20-ra 240.000-re duzzadt. Ez azt jelenti, hogy az új kapcsolat máris körülbelül 23.000 követőt hozott G.w.M-nek, ami nagyon erős növekedésnek mondható.

G.w.M-nek jövedelmező lehet az új szerelem Forrás: G.w.M

A kapcsolattal azonban nem csak a rapper járhat jól, Edinának is súlyos milliókat hozhat a szakítás.

"Egy ilyen helyzet mind negatívan, mind pozitívan befolyásolhatja a résztvevők hírnevét. Megeshet, hogy mivel Edina karaktere ebből a szempontból egy negatív karakter, így elveszítheti követőtáborának egy részét, de valószínűbbnek tartom az ellenkezőjét. Mivel jelenleg intenzív a médiajelenlétük, ezért Edina, G.w.M. és Csuti is potenciálisan több pénzt kérhet a reklámkampányokért, promóciókért. Ez lehet akár kétszer, sőt háromszor nagyobb összeg a megnövekedett követőszám miatt" - nyilazkozta a Borsnak Zsóri Martin Influenszer-menedzser.

Kulcsár Edina válásáról és új szerelméről mindent megtudhatsz itt!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.