Csollány Szilveszter ötven napja küzd az életéért: Zacher Gábor elmondta, van-e esély a felépülésére

Csollány Szilveszter Csollány Szilveszter esélyei felépülés Zacher Gábor gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csollány Szilveszter novemberben került kórházban, és állapota annyit romlott, hogy speciális gépekre tették. Zacher Gábor most elmondta, milyen esélyei vannak az egykori sportolónak, aki több mint ötven napja küzd az életéért.

Csollány Szilveszter november elején kapta el a koronavírust. Az állapota alig két héttel később súlyosra fordult, ezért kórházba szállították. December elején már az intenzív osztályon ápolták, és egy speciális lélegeztetőgépre került, hogy megmentsék életét.

Bár a volt olimpikon állapotáról keveset lehet tudni, családja ugyanis nem nyilatkozik, az biztos, hogy még mindig az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben kezelik. Zacher Gábor szerint lehet bízni Csollány felépülésében, hiszen szervezete régóta küzd a betegséggel, és még mindig kitart.

- mondta Zacher a Borsnak. Az egykori olimpikon egyébként két héttel a kórházba kerülése előtt vette fel az egyfázisú Janssen védőoltást.

Forrás: Lantos Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.